Bijstand

 

Een auto-ongeval of een panne kan heel wat kommer en kwel veroorzaken. Zeker in het buitenland. Tenzij u een autoverzekering met bijstand afsluit, want die neemt een groot deel van uw zorgen meteen weg.

Gratis bijstandsverzekering in België

Bij een ongeval in België kan u rekenen op een gratis bijstandsverlening. Met permanente bijstand, een vervangwagen (als u kiest voor een erkende hersteller), een snelle sleepdienst en een netwerk van erkende herstellers, bent u snel verder geholpen.

Optionele bijstand

De optionele bijstandsverzekering  biedt een oplossing voor dringende problemen bij pech (in binnen- of buitenland) en een ongeval in het buitenland. Ook dan kunt u de bijstand op elk moment bellen, 24 uur op 24, 7 dagen op 7: onze medewerkers helpen u dag en nacht meteen verder.

Stel zelf uw bijstandsverzekering samen

Kies de volgende opties of combineer ze:

Bijstand Voertuig: alle zorgen voor uw voertuig en de passagiers:

  • Sleepdienst: uw wagen wordt naar de garage gesleept wanneer hij niet ter plaatse kan hersteld worden.
  • Mobiliteit: in functie van uw situatie zorgen we voor een vervangwagen of een alternatief zodat u uw reis kunt verderzetten.
  • Repatriëring: uw wagen wordt ook vanuit het buitenland naar huis gebracht.

Bijstand Personen: alle hulp voor u en uw gezin tijdens verplaatsingen, ongeacht het vervoermiddel, in België en buitenland (ganse wereld):

  • Bijstand aan zieke of gekwetste personen.
  • Bijstand na overlijden in het buitenland.
  • Bijstand bij incidenten (kosten van opzoekingen en hulpverlening, vroegtijdig terugkeren ingeval van het overlijden van een naaste, voorschieten van fondsen, psychologische bijstand, enz.).
  • Medische kosten als gevolg van een ziekte of ongeval in het buitenland.

 

Vraag hier uw vrijblijvende offerte.